Mame de Poveste la AdrianArt

Bun găsit tuturor!
A fost cam linişte pe aici în ultima vreme, dar s-au petrecut multe mişcări de scenă, pe care vi le vom dezvălui rând pe rând. 
Astăzi vă povestim despre Atelierul Mame de Poveste - o iniţiativă a Asociaţiei Work At Home Moms Romania - atelier în care rolul Verei este acela de a da viaţă unor personaje imaginate de Cristina Ropotan si Alexandra Pintea Varnava
Ideea atelierului este simplă: ce s-ar face povestea fără personajul care trebuie să prindă viață? Ar fi doar o pagină scrisă. La fel cum nici personajul de pluș nu ar fi mai mult decât un simplu obiect fără o poveste care să-l însufleţească.
Împărţirea sarcinilor în atelier este iarăşi foarte clară: Alexandra - cu gândul şi cu tastatura născoceşte o poveste, Cristina dă contur personajului cu creionul pe hârtie realizată manual, apoi vine Vera, care cu tipare nou create, coase şi ţese până dă viaţă personajului din material textil.
Astfel, până acum, s-au nascut patru personaje: 

Domnul Cesuleț Timpulescu, ce nu vrea defel să fie doar un ceas 

handmade mame de poveste adrianart

Mașinuța verzișor - care-i și pentru fetițe și pentru băieți

mame de poveste adrianart

Băiețelul care aduce somnul, mereu pus pe şotii

mame de poveste adrianart

şi Mara, fetița care visează cu ochii deschiși

mame de poveste adrianart


Fiecare dintre aceste personaje, alături de povestea sa, aşteaptă cu nerăbdare - aşezat cu grijă într-un săculeţ de pânză brodat - să vă împrieteniţi.

Şi pentru că de imaginaţie nu duc lipsă, cele trei mămici muncesc de zor pentru a vă prezenta în curând un nou personaj (surpriză!).

Adresa de mail pentru comenzi: mamedepoveste@gmail.com.

Comentarii

Postări populare